Liste over Funksjoner

Intern markedsplass

Intern markedsplass

Organisasjoner er alltid opptatt med oppussing, riving, og nye prosjekter. Overskuddsmaterialer, både brukte og nye, kan få et nytt liv dersom de blir gjort tilgjengelige for reservasjon og ombruk i andre prosjekter.

Den interne markedsplassen i GreenStock gir din organisasjon mulighet til å få oversikt over materielle ressurser.

Rapporter

Rapporter

Rapporteringsverktøyene våre gjør det mulig for organisasjoner å få en oversikt over økonomiske besparelser, kutt i CO2-utslipp, samt bygningsavfall som er unngått, i samsvar med nye EU-krav som skal innføres i 2020.

GreenStock tilbyr tredjepartsverifisering for å la organisasjoner se hvor de står i forhold til målene sine for å bli sirkulære.

Materialpass

Materialpass

GreenStock gjør det mulig for brukere og organisasjoner å holde oversikt over all dokumentasjon knyttet til nytt og eksisterende materiale for å øke sannsynligheten for videre bruk av materialet i fremtiden.

Teknisk informasjon, EPD-er, BIM-filer og produsentinformasjon er samlet på ett sted slik at alle i bedriften skal kunne se og ta i bruk informasjonen. Dersom teknisk informasjon mangler, hjelper våre kjedepartnere kundene våre med å bygge opp dokumentasjon om materialet for å muliggjøre et nytt liv.

Digitalisert miljøundersøkelse

Digitalisert miljøundersøkelse

Våre registreringsverktøy brukes av andre til å registrere materielle eiendeler i eksisterende bygninger og bygninger som er planlagt for riving.

Vi digitaliserer miljøundersøkelser, opprydding, og gjenbruksmuligheter for fagpersoner, slik at det mer effektivt kan kommuniseres til organisasjoner hva som har potensial til å bli gjenbrukt, samt planlegge materialer som skal gjenvinnes og hva som må kastes på en sikker måte.

Samarbeid

Samarbeid

GreenStock er utviklet for et aktivt samarbeid hvor teammedlemmer og fagpersoner får muligheten til å gjøre en forskjell.

I GreenStock kan brukere invitere prosjektgrupper, byggentreprenører, underleverandører, rådgivere, ansatte, vedlikeholdspersonell og andre for å sikre en jevn koordinering av materialer, vedlikeholdsoppgaver, informasjon, samt design- og gjenvinningforslag.

Logistikk

Logistikk

Lagring, kartlegging, transport, demontering og gjenvinning av materialer er oppgaver og prosesser som kan skape barrierer for gjenbruk og påvirke bunnlinjen.

Med GreenStock kan vi hjelpe partnerorganisasjoner med tjenester de trenger for å finne løsninger på logistiske problemer.

Planlegging

Planlegging

For at gjenbruk skal være vellykket, må vi sørge for at GreenStock lar organisasjoner planlegge for prosjektene fremover. Det være seg planlegging av riving, renovering eller bare drift.

GreenStock gir utviklere, prosjektledere, arkitekter og entreprenører muligheten til å planlegge og redusere koordineringsproblemer med blant annet demontering, lagring, transport og gjenvinning.

Kommer snart i 2020:

Offentlig markedsplass

Offentlig markedsplass

Programvaren vår integrerer kjøp- og salg- funksjoner som en del av design - og byggeprosessen for å hjelpe våre kunder med å løse tilbud- og etterspørselsproblemer under prosjekter.

Våre databaser kobles sammen slik at brukere kan finne materialer på tvers av flere økosystemer.

Klar til å komme i gang?

Registrer deg for en konto eller snakk med oss.

Go to top of page